George Smits

George Smits heeft jarenlange ervaring met complexe mediation- en coachingstrajecten en begeleidt organisaties in turbulente stadia van verandering. Hij is verbonden aan Reset Partner, expert op het gebied van Emotiemanagement. Naast GZ-psycholoog met NIP- en BIG-registratie is George ook NMI MfN Registermediator. 

George wordt ingeschakeld bij complexe veranderingen binnen een organisatie, maar ook bij problemen of conflicten. Met humor en een grote dosis lef analyseert hij het huidige systeem binnen een organisatie, om zo verbeteringen door te voeren.

Bij mij vindt u compassie en moed om te veranderen

Opleidingen

  • Transpersoonlijke psychotherapie Antwerpen (2008)
  • Mediator (NIP, 2000)
  • Post doctoraal basis cursus gedragstherapie Utrecht (1993)
  • Klinisch psychologie Universiteit van Amsterdam (1992)
  • Lerarenopleiding Katholieke Hogeschool voor Verpleegkunde Nijmegen (1984)
  • Verpleegkundige Canisius Ziekenhuis (1979)

Docentschap

In 1985 begon George met lesgeven aan verpleegkundigen bij het Academisch Medisch Centrum. Sindsdien heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van psychologie, geschiloplossing en mediation.

Vanaf 2014 doceert hij aan de Universiteit van Tilburg bij de master Ondernemingsgerechtelijke geschillenoplossing. Hij doceert onder andere aan het Instituut voor Juridische Opleiding, de School voor Mediation, het ADR Instituut, en geeft trainingen aan rechters en vertrouwenspersonen.

Project(en) en partnerschap

George is verbonden aan Reset Partner te Den Bosch. Reset Partner is expert op het gebied van Emotiemanagement. Hun oplossingen zijn gericht op het bereiken van doelen door gedragsveranderingen en welbevinden. Al meer dan 20 jaar worden ze door zeer diverse organisaties en professionals ingeschakeld voor problematiek waar emoties en weerstands- of niet effectief gedrag een rol spelen.