12 april - Nascholing: opfrisdag voor alumni legal mediation

inschrijven voor 12-april-nascholing-opfrisdag-voor-alumni-legal-mediation

Opleidingsdata

Opfrisdag Legal Mediation
startdatum: 12-4-2018 10:00:00Extra informatie


Een opfrisdag met jullie eigen opleidingsgroep?

Natuurlijk is het erg leuk en vertrouwd om met jullie "eigen" groep een opfrisdag te volgen! Dit is al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus neem voor een 'opfriscursus op maat' gerust contact op met Pauline Schonewille via pauline@schonewille-schonewille.com.

Verhinderd?

Tot zes weken voor aanvang van onze programma’s kunt u schriftelijk kosteloos annuleren. Van zes tot twee weken voor aanvang bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Een vervanger mag kosteloos uw plaats innemen. Voor een opfrisdag die speciaal voor uw (opleidings-)groep wordt georganiseerd, kunnen andere voorwaarden gelden.

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt en inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

 

Nascholingsdag voor alumni van de opleiding Legal Mediation

  • Datum: dinsdag 12 april 2018 van 10.00 tot 18.30 uur.
  • Kosten € 395,- (excl. btw) inclusief lunch.
  • Duur: deze opfrisdag duurt van 10.00 - 18.30 uur.
  • Locatie: ons goed bereikbare kantoor aan het Hofplein 20 te Rotterdam (de voormalige SHELL toren).
  • PE-punten aangevraagd bij MfN.Voor NOvA | KNB (PO) ontvangt u een bevestiging voor 7 contacturen. 

 

Basisopleiding Legal Mediation gevolgd? Revitaliseer uw kennis en mediationvaardigheden!

Hebt u de basisopleiding Legal Mediation gevolgd? Misschien komt u in uw praktijk nog niet zo vaak toe aan mediations, is de drempel nog hoog of wilt u wel weer eens oefenen in een veilige setting, onder begeleiding van uw vertrouwde docenten. Om welke reden dan ook, na verloop van tijd is het zinvol en fijn om weer eens met een groep mede-cursisten bij elkaar te komen en uw opgedane kennis en vaardigheden op te frissen. Speciaal voor onze alumni organiseren wij daarom interessante en praktische "opfrisdagen".

Programma

Tijdens deze dag brengen we u op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van Mediation. Ook is er alle gelegenheid om uw mediationvaardigheden verder te ontwikkelen of lastige onderdelen in het mediationproces te oefenen en te bespreken met medecursisten en de docenten.

Bij voldoende deelnemers wordt de groep voor het praktijkgedeelte gesplitst, in een businesscase/arbeidsmediationcase en een family mediation case.

 

In eerste instantie geldt voor deze opfrisdag de "open inschrijving". Dit betekent dat al onze alumni zich kunnen inschrijven voor deze datum.

Nóg leuker en vertrouwder is het natuurlijk om met uw "eigen" groep een opfrisdag te volgen! Dat is al mogelijk vanaf 10 deelnemers, dus neem daarover gerust contact met ons op.