19 september | Seminar Gelukkig getrouwd, Gelukkig gescheiden

inschrijven voor 19-september-seminar-gelukkig-getrouwd-gelukkig-gescheiden

OpleidingsdataExtra informatie


Seminar 'Gelukkig getrouwd, Gelukkig gescheiden: Scheidingsmediation in 2019'

Het bekende boek Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden: de klassieker van professor Peter Hoefnagels, de grondlegger van mediation in Nederland, is onlangs opnieuw verschenen bij Wolters Kluwer.

Ter gelegenheid van hiervan wordt door Schonewille & Schonewille Legal Mediation in samenwerking met Wolters Kluwer een seminar georganiseerd over scheidingsmediation in 2019 en de onverminderd grote betekenis van de door Peter Hoefnagels voor scheidingsmediation ontwikkelde methodische werkwijze.

Over het boek: Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden

Het bekende boek Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden is de klassieker van prof. Peter Hoefnagels, de grondlegger van mediation in Nederland. hierin beschrijft hij de succesvolle door hem ontwikkelde methodische werkwijze van scheidingsmediation.

De oorspronkelijke tekst van Hoefnagels is door Cees van Leuven en Fred Schonewille – die beiden nauw met Hoefnagels hebben samengewerkt - aangevuld met acht nieuwe hoofdstukken. Hiermee is het meest actuele en complete boek over scheidingsmediation een feit!

Bijzonder in deze editie is de toevoeging van het hoofdstuk Een goed huwelijk begint met premarital mediation! dat een nieuwe betekenis geeft aan het Gelukkig Getrouwd uit de titel van het boek.

Prominente sprekers

Cees van Leuven, Annelies Hendriks en Fred Schonewille zullen actuele thema’s uit het boek bespreken en tevens zal Carla Goosen een korte bijdrage leveren over nieuwe psychologische inzichten op het terrein van echtscheiding.

Praktische informatie en PE-punten

Het seminar vindt plaats op donderdag 19 september 2019 van 15.00 tot 18.00 uur in de voormalige Shelltoren aan het Hofplein 20 te Rotterdam en zal worden afgesloten met een borrel en broodjes.

De deelnameprijs bedraagt € 95,- excl. btw.

Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van het boek Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden.

Voor deelname worden drie punten toegekend in het kader van permanente educatie (NOvA, KNB, MfN).