Nieuws & opinie

Het laatste nieuws

Seminar ‘Solution-focused mediation in het familiebedrijf’

 
  • Familiebedrijf
 
dinsdag 28 november 2017
 
Windpark Louis Cauffman nam ons op 10 november op inspirerende wijze mee in de theorie en de praktijk van zijn manier van werken: de oplossingsgerichte mediation in familiebedrijven.


 

Lees verder ...

Seminar Solution-Focused Mediation en het Familiebedrijf

 
maandag 2 oktober 2017
 

Seminar Solution-Focused Mediation en het Familiebedrijf

Wordt u als mediator regelmatig betrokken bij conflicten in familiebedrijven? Hebt u behoefte aan meer kennis en tools voor deze mediations met hun eigen dynamiek? Wilt u weten hoe oplossingsgerichte mediation écht werkt?

Kom op vrijdag 10 november naar de door Schonewille & Schonewille Academy Legal Mediation georganiseerde seminar in Rotterdam.

Hoofdspreker is Louis Cauffman, auteur en spreker van Europees niveau als het gaat om de oplossingsgerichte benadering in conflicten binnen familiebedrijven.


 

Lees verder ...

Profiteert u mee van ons succes?

 
  • Legal Business Mediation
  • Legal Family Mediation
 
woensdag 19 juli 2017
 

Profiteert u mee van ons succes?

Succes Onlangs heeft de Stichting Kwaliteit Mediators, SKM, de stichting die het MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland) beheert en onderhoudt, een uitgebreide audit uitgevoerd voor ons opleidingsinstituut en de opleiding tot Legal Mediator en wij zijn als een van de eerste instituten in Nederland opnieuw geaccrediteerd. Wij zijn daar uiteraard zeer verheugd over en willen u daar graag van mee laten profiteren.


 

Lees verder ...

De uitkomsten van de Global Pound Conference: maak van geschiloplossing maatwerk!

 
  • Algemeen
  • Internationaal
  • Onderzoek
 
dinsdag 13 juni 2017
 

De uitkomsten van de Global Pound Conference: maak van geschiloplossing maatwerk!

Windpark Op 1 juni was de Global Pound Conference in Amsterdam. Diverse stakeholders bogen zich over de vraag waar het bedrijfsleven behoefte aan heeft bij geschiloplossing en waarom aan deze behoefte lang niet altijd wordt voldaan.


 

Lees verder ...

De praktijk van de leefomgevingsmediator

 
  • Overheid en beleidsbemiddeling
 
maandag 12 juni 2017
 

De Stichting Mediation Milieu en Ruimtelijke Ordening, lanceert een publicatie tijdens het NMv-lustrum: Doorbreken van Impasses De praktijk van de leefomgevingsmediator.

Lees verder ...