Profiteert u mee van ons succes?

woensdag 19 juli 2017

Profiteert u mee van ons succes?

Onlangs heeft de Stichting Kwaliteit Mediators, SKM, de stichting die het MfN-register (Mediatorsfederatie Nederland) beheert en onderhoudt, een uitgebreide audit uitgevoerd voor ons opleidingsinstituut en de opleiding tot Legal Mediator en wij zijn als een van de eerste instituten in Nederland opnieuw geaccrediteerd. Wij zijn daar uiteraard zeer verheugd over en willen u daar graag van mee laten profiteren.

Succes

De algemene conclusie van de accreditatiecommissie:
"Een uitstekende opleiding van academisch niveau. Er is sprake van een duidelijke visie op het vak, welke met verve wordt uitgedragen. Studenten worden uitgedaagd en geprikkeld op het mediation vakgebied."

Wat maakt onze opleiding zo anders?

Graag noemen wij de uitstekende beoordeling van de kwaliteit van de docenten, naast de andere punten waarop onze Academy Legal Mediation goed scoorde. Volgens de accreditatiecommissie zijn “de beide partners uitermate gekwalificeerd (…), publiceren regelmatig, zijn nauw betrokken bij het vormen van beleid voor mediation en lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen”.

De opleiding ligt Manon Schonewille en Fred Schonewille zeer na aan het hart en sluit aan bij hun ambitie om mediation op de kaart te zetten als de eerste vanzelfsprekende stap om conflicten op te lossen in Nederland én in Europa. In Nederland dragen zij daartoe mede bij door de hoge kwaliteit van de door hen opgeleide Legal Mediators.

Verscheidenheid als kracht

Fred en Manon vullen elkaar als docenten bijzonder goed aan en hun brede ervaring in respectievelijk legal family mediation en zakelijke mediation wordt door zowel de deelnemers aan de opleidingen als de auditors hoog gewaardeerd. Beiden hebben 20 jaar ervaring met mediation, zijn actief als docent en auteur en hebben eerder de minor mediation aan de Universiteit van Utrecht opgezet. Deze ervaring, de inzet van trainingsacteurs, de psycholoog George Smits als vaste gastdocent en de inzet van diverse praktijkcoaches maken deze opleiding uniek. Of zoals de accreditatiecommissie schreef “de cursisten [krijgen] uit verschillende invalshoeken op hoog niveau lesstof aangeboden”. En “Uitmuntende, visionaire en bevlogen docenten.”

We willen u graag mee laten profiteren van ons succes door deze tijdelijke aanbieding!

Als u zich voor 1 augustus als early bird voor de najaarsopleiding (start 7 september) aanmeldt, dan krijgt u naast de 10% korting tevens als extra het boek ‘The Variegated Landscape of Mediation. A Comparative Study of Mediation Regulation and Practices in Europe and the World’ ter waarde van € 134,50.
Natuurlijk vergeten we ook onze alumni niet. Al afgestudeerde mediators nodigen wij op 18 oktober graag uit voor een terugkommiddag aan het Hofplein in Rotterdam. Wij nemen dan de nieuwste ontwikkelingen met u door zodat u weer helemaal op de hoogte bent.

Lees hier meer over het auditverslag én de ervaring van alumni.

U kunt zich hier voor 1 september aanmelden voor de terugkommiddag. Komt u ook?

  

Profiel Schonewille & Schonewille

Wij zijn voortrekkers in Legal Mediation en ook gespecialiseerd in onderhandelen. Onze missie is om het Europese A-merk voor mediations te zijn. Daarom lopen we graag voorop bij nieuwe ontwikkelingen zodat u oplossingsgerichte en persoonlijke procesbegeleiding op hoog niveau krijgt.

Founding partners Manon Schonewille en Fred Schonewille bieden u ieder meer dan 15 jaar kennis en ervaring als mediators. Manon als Legal Business Mediator en Fred als Legal Family Mediator. Begin 2013 bundelden zij met andere Legal Mediators hun krachten zodat Schonewille & Schonewille u bij alle soorten conflicten, ook over de grens, kan bijstaan.Ga terug naar het nieuws & opinie overzicht ...