Nieuws & opinie: Algemeen mediationkantoor

Het laatste nieuws

Freeze your conflict!

 
  • Legal Business Mediation
  • Legal Family Mediation
  • Familiebedrijf
 
woensdag 17 mei 2017
 

FREEZE YOUR CONFLICT

Mediationkantoor Schonewille & Schonewille biedt in samenwerking met Freezlab in het kader van de week van de mediation op 15 'freeze your conflict' bij freezlab aan het Olympiastadion in Amsterdam. Doe jij ook mee?

Lees verder ...

Open huis en gratis mediation in de week van de mediation

 
  • Legal Business Mediation
  • Legal Family Mediation
 
dinsdag 16 mei 2017
 

OPEN HUIS | GRATIS MEDIATION IN WEEK VAN DE MEDIATION

Mediationkantoor Schonewille & Schonewille houdt in het kader van week van mediation van 12 - 16 juni 2017 open huis in haar kantoorruimtes aan het Hofplein 20 in Rotterdam. Op 15 juni start daarnaast de 'freeze your conflict' actie bij freezlab aan het Olympiastadion in Amsterdam. Doe jij ook mee?

Lees verder ...

S&S Social Mediation

 
vrijdag 27 mei 2016
 

 

Een professioneel en gespecialiseerd mediationteam voor een vast laag bedrag.

Bent u partij in een conflict en wilt u een oplossing waarbij duidelijke en duurzame afspraken worden gemaakt onder begeleiding van een gespecialiseerde legal mediator? Komt u net niet in aanmerking voor een toevoegingsregeling en vormen de kosten voor een goede mediator voor u een obstakel? Schonewille & Schonewille Legal Mediation is in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Haarlem een initiatief gestart om goede mediation voor iedereen toegankelijk te maken: S&S Social Mediation.

www.socialmediation.org 

Lees verder ...

De Mediationhoofdstad van Nederland

 
woensdag 27 januari 2016
 

The place to be voor Legal Services 2.0 is …

De eerste boulevard van Nederland ligt er. Net als de eerste autovrije winkelpromenade van de wereld. In 1968 opende prinses Beatrix hier de eerste metrolijn van Nederland. Je vindt hier ook de eerste wegverkeerstunnel van ons land en de eerste wolkenkrabber van West-Europa. Voor de oorlog vlogen de meeste passagiers via deze stad van het eerste Nederlandse vliegveld voor de burgerluchtvaart. Naast innovatief is deze plaats ook groots. Met de grootste haven van Europa (tot 2004 van de wereld) hoor je er talen uit alle windstreken.

Lees verder ...

Professionele Legal Mediation binnen handbereik voor iedereen

 
woensdag 28 oktober 2015
 

360 graden legal mediation

Schonewille & Schonewille Legal Mediation heeft de ambitie van mediation een zelfstandige professie te maken en mediation naar een hoger niveau te tillen.
Schonewille & Schonewille biedt als kantoor Legal Business Mediation en Legal Family Mediation aan. Ons netwerk bestaat uit mediators die kwalitatief de beste mediations verzorgen. Opleiding, na- en bijscholing, het delen van kennis middels intervisies en samenwerking zorgen ervoor dat de kwaliteit van de mediators op (academisch) niveau is en blijft.

Lees verder ...

Mediation naar een hoger plan tillen

 
dinsdag 11 augustus 2015
 

Schonewille & Schonewille introduceert legal mediation. Hiermee willen we mediation naar een hoger plan tillen, waardoor het een zelfstandig en professioneel vakgebied wordt.
Legal mediation is dan ook veel meer dan het nastreven van een compromis of het faciliteren van de communicatie. Door 360˚ mediation ...

Lees verder ...

Opening kantoor Amsterdam oktober 2014

 
zaterdag 18 oktober 2014
 

'The Variegated landscape of Mediation' is op 16 oktober 2014 gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst samen met Eleven publishingProminente sprekers zoals Cyril Dumoulin (Shell), Jan-Willem Prakke (Schiphol) en via een videoboodschap Ard van der Steur (lid Tweede Kamer) leverden een bijdrage. Het unieke internationaal rechtsvergelijkend onderzoek om de internationale mediationregulering en de mediationpraktijk in 60 jurisdicties - waaronder alle landen van de Europese Unie - met elkaar te vergelijken is vanuit Nederland geïnitieerd.

Lees verder ...