Legal mediators in Rotterdam | Amsterdam

Bent u op zoek naar een mediator? 

Tijdens een gratis intake-gesprek kunt u kennismaken met de mediator van uw keuze en toelichten wat u van de mediation verwacht.

Op elk vakgebied vindt u bij ons een gespecialiseerde mediator, die afhankelijk van uw behoeften verschillende soorten begeleiding biedt. U kunt bij ons terecht voor:

Arbeidsconflict 
Zakelijk geschil
Preventief: onderhandelingsbegeleiding

Scheiding,
Omgangsregeling
Nalatenschapsconflict
Preventief: huwlijkse voorwaarden

  • Familiebedrijf Mediation

 

Mediationprofessionals bundelen hun krachten

Manon Schonewille en Fred Schonewille werken onafhankelijk van elkaar al sinds 1997 als mediator. Begin 2013 bundelden Fred als legal family mediator en Manon als legal business mediator hun krachten en sindsdien werken ze samen met andere zakelijke mediators, arbeidsmediators, family mediators en nalatenschapsmediators als Schonewille & Schonewille, gespecialiseerd in legal mediation.

 

In elk conflict zit de sleutel voor een mooie deal. Het is een uitdaging om meer uit een zakelijk meningsverschil te halen dan er in lijkt te zitten. Om, zodra het moeilijk wordt, beide partijen toch een stap verder te laten komen.

 

Manon | legal business mediator

Partijen komen tot de beste oplossing als ze vanuit hun eigen motieven opereren. Daarom vind ik het belangrijk dat de partijen actief betrokken blijven bij het vinden van een oplossing. Zo vinden ze elkaar sneller dan wanneer juristen hun strijd uitvechten. Betrokkenheid maakt het zoeken naar een oplossing een stuk aangenamer en de wereld een beetje vriendelijker.

Fred | legal family mediator

 

Schonewille & Schonewille, voortrekkers in Legal Mediation