Zakelijke mediation

Zakelijke Mediation bij een zakelijk conflict

Een zakelijk conflict waarvan u de oplossing nog niet in zicht hebt? Los het efficiënt op met zakelijke mediation van Schonewille & Schonewille: gespecialiseerde en uitsluitend professionele zakelijke mediators. Kies voor zakelijk voordeel in plaats van een juridisch oordeel.

Met Legal Business Mediation helpen we u op een efficiënte en snelle manier een zakelijke oplossing te vinden bij een bedrijfsconflict binnen een organisatie of tussen meerdere organisaties. Als mediator stellen we ons onpartijdig op om tot een oplossing te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden. De gespecialiseerde mediators van Schonewille & Schonewille weten waar de valkuilen zitten en waar kansen liggen. Zo kunnen wij het proces sturen en vereenvoudigen om uiteindelijk tot een duurzame oplossing te komen. Naast het vinden van een zakelijke oplossing voor uw bedrijfsconflict draagt de business mediator van Schonewille & Schonewille bij aan het herstel of verbeteren van de goede zakelijke relatie.

Gespecialiseerde zakelijke mediator

Schonewille & Schonewille opereert internationaal en werkt met mediators die zich hebben gespecialiseerd in mediation op een specifiek vakgebied. Voor iedere branche en desgewenst in ieder land hebben we een professional.

Founding partner Manon Schonewille is verantwoordelijk voor de vakgroep business mediators binnen Schonewille & Schonewille. Zij is met haar achtergrond als manager en jurist gespecialiseerd in zakelijke vraagstukken waarbij ondernemingen, maatschappen of organisaties uit de zakelijke dienstverlening betrokken zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek. Een eerste gesprek om te verkennen of mediation een oplossing voor uw zaak biedt is gratis en verplicht tot niets. U kunt hier ook een belafspraak maken.

 

“Ik wilde jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie rol in het conflict tussen mijn business partner en mij. Het zijn stressvolle weken geweest en ik ben blij dat het voor nu achter de rug is. Gezien alles wat er besproken is, weet ik ook zeker dat we er met z’n tweeën niet meer uitgekomen waren. En ik heb het ook zeer gewaardeerd dat jullie niet gekozen hebben voor een meer psychologische, ‘counselling’ aanpak.”

 

 

 

Partner bedrijf in de zakelijke dienstverlening