Cross-border mediation

Internationale Mediation

Schonewille & Schonewille is expert in grensoverschrijdende mediations. U kunt bij ons terecht voor een team van ervaren en op elkaar ingespeelde internationale co-mediators uit verschillende landen. Wij verzorgen wereldwijd mediation en werken veelvuldig samen met kantoren uit de onderstaande landen: Nederland, Griekenland, Zwitserland, UK, Belgie, Zuid Afrika en USA, Zweden en Turkije.

De wetgeving over mediation verschilt per land, daarom leggen we bij internationale mediation nog meer nadruk op pre-mediation en wat de partijen verwachten van de mediation. Op deze manier staan culturele verschillen het mediationproces zo min mogelijk in de weg. Voor het proces stellen wij een team samen van internationale mediators die in veel gevallen al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerken.

Naast teams van internationaal ervaren co-mediators kunt u bij ons ook terecht voor advies over grensoverschrijdende geschillen en internationale onderhandelingen. Founding partner Manon Schonewille heeft meer dan 20 jaar ervaring met internationale geschillen, en is met haar achtergrond als internationale manager en jurist gespecialiseerd in cross-border mediation.

Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek. Een eerste gesprek is gratis en verplicht tot niets. U kunt hier ook een belafspraak maken.

 

Meer informatie vindt u in onze international section of lees door met de volgende artikelen: