Mediation advocacy

Bereik het best mogelijke resultaat met een mediation advocate | advisor

 

Wilt u ondersteund worden in een mediationtraject? Omdat u denkt dat u beter kunt onderhandelen met iemand die u daarin coacht of adviseert? Als mediation advocate | advisor staan wij u bij tijdens een mediation, zodat u met het best mogelijke resultaat uit het mediationtraject komt.

 

Wij komen op voor uw belangen

Onze interventies bij het optreden als mediation advocate | advisor zijn erop gericht om op professionele en integere wijze op te komen voor uw belangen. Daarbij maken we flexibel gebruik van een combinatie van verschillende onderhandel- en communicatietechnieken en mediationmethoden om een geschil of conflict op te lossen. We achterhalen wat werkelijk van belang is voor u als onze cliënt en laten ons hierdoor leiden, naast de zakelijke en juridische aspecten die erbij komen kijken.

 

Professioneler en succesvoller mediationtraject

We zijn tegelijkertijd onderhandelaar voor u en uw adviseur. Door onze mediationvaardigheden en (juridische) vakkennis kunnen we het mediationtraject professioneler en succesvoller laten verlopen voor u, of u nu een zakelijk geschil of een persoonlijk conflict hebt.

Schonewille & Schonewille werkt volgens de richtlijnen voor mediation advocacy van het International Mediation Institute, IMI, en heeft veel expertise op dit gebied. Founding partner Manon Schonewille heeft diverse publicaties over dit thema op haar naam staan en is voorzitter van de IMI Mediation Advocacy Task Force. Fred en Manon zijn als een van de eersten wereldwijd erkend als IMI certified mediation advocate.