ADVIES EN PARTIJBEGELEIDING

Begeleiding bij mediation

Bent u partij in een mediation en wilt u daarbij ondersteund worden of advies krijgen? Omdat u denkt dat u beter kunt onderhandelen met iemand die u daarin coacht of adviseert? Schonewille & Schonewille begeleidt u graag. Als u liever niet zelf onderhandelt, kunt u zich door ons laten vertegenwoordigen. Of u kunt is inschakelen als u een onafhankelijk advies of second opinion wilt over de vaststellingsovereenkomst die in een mediationtraject is opgesteld.

Schakel ons in als uw partijbegeleider

U kunt ons inschakelen als partijbegeleider in de volgende situaties:

  • om u te ondersteunen tijdens een mediation (mediation advocacy)
  • om vóór u en met u te onderhandelen (deal making)
  • om te beoordelen of een vaststellingsovereenkomst in uw belang is (review advocacy)
  • om u te ondersteunen bij het implementeren van mediation of ander advies (consultancy)

Als legal mediator werken wij als onafhankelijke procesbegeleider voor alle partijen gezamenlijk.

Heeft u juist behoefte aan individuele ondersteuning door een eigen partijbegeleider die uitsluitend voor u gaat onderhandelen of die u adviseert tijdens een mediation? Dan kunt u onze IMI certified mediation advisors | advocates of deal makers inschakelen. Als partijbegeleider treden wij voor of namens u op en zetten wij ons alleen voor u in. Desgewenst voor een resultaatafhankelijk tarief. 

Wij zijn ook innovatief en flexibel in onze tarifering. In principe werken wij op basis van vaste uurtarieven, maar ook fixed fees of abonnementen behoren tot de mogelijkheden. Bij partijbegeleiding en in het bijzonder deal making zijn ook honoraria afhankelijk van de uitkomst van het onderhandelingsproces mogelijk, ook wel no cure no pay genoemd.