QUICK FIXES

Effectiviteit van uw team verhogen? Respectvol met elkaar omgaan? Weer gewoon buren of een familie zijn?

Just Team Up met een TeamFix of FamilyFix

Schonewille & Schonewille heeft een uniek concept op de Nederlandse markt geintroduceerd. De methodiek is zeer succesvol toegepast in het buitenland. Voorkom onduidelijkheden, los problemen op, maak heldere afspraken en Just Team Up! Met een TeamFix of FamilyFix zijn vraagstukken in 4 stappen en binnen 4 uur effectief opgelost. En dat regelen wij voor een vast bedrag.

De methode wordt zowel preventief toegepast als om problemen op te lossen. Een TeamFix is ook zeer geschikt voor het verhogen van de effectiviteit, het stimuleren van creativiteit, het realiseren van een optimale samenwerking of het voorkomen van conflicten.

Just Team Up: Sneller naar betere resultaten.

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Secretariaat:  020 - 206 77 15 

Bij de business vakgroep van Schonewille & Schonewille kunt u terecht voor de:

huub@schonewille-schonewille.com

De family vakgroep verzorgt de:

fred@schonewille-schonewille.com

    

Internationaal

TeamFix wordt ook succesvol toegepast in Duitsland en andere landen door onze samenwerkingspartner Teamfixx. Wij hebben hierdoor een team voor u ter beschikking dat een TeamFix in verschillende talen (Nederlands, Duits, Frans, Engels, Spaans, Pools) en grensoverschrijdend kan aanbieden: 

Wilt u weten wat een TeamFix voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via huub@schonewille-schonewille.com of via het mobiele nummer van TeamFix: 06 - 57 30 79 64.